Gelukkige koningen en koningin 2022

We mochten vandaag eindelijk nog eens met Jefkes, Mekes en Pekes in stoet door het centrum van Leefdaal trekken om de strafste schutters van 2019 te gaan ophalen en de nieuwe gelukkigen voor 2022-2023 naar huis te begeleiden.

Bij de Jefkes wist Jordy Bideloo het snelst de hoofdvogel af te schieten, bij de Pekes deed Albert Arnoets dat nog veel sneller en bij de Mekes wist Lore Weygantt zich uiteindelijk voor de 4e keer tot koningin te kronen. Jordy was al koning in 2012, Albert in 1971 en 1992 maar keizerin Lore spant de kroon met eerdere titels in 2015, 2016, 2017.

Proficiat allemaal!

Het bestuur van Jefkes, Pekes en Mekes wenst uitdrukkelijk en dankbaar alle vrijwilligers te bedanken die eens te meer hebben bijgedragen om er een onvergetelijke dag van te maken! Zonder u was het niet gelukt. Afspraak op 25 juni 2023 voor de volgende koningsschieting.

Het palmares van alle gekende laureaten sinds 1930 kan je steeds bekijken op de pagina “Koningen

Labels:
1 reactie

Antwoord op deze reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.