Twee koningen en een keizerin

De laureaten van de koningsschieting 2017 zijn gekend!

Kjell, Marc en Lore
  • Bij de Jefkes viel de hoofdvogel al na 1’30 maar de prijsschieter maakte zich niet bekend… De hoofdvogel werd dus opnieuw op de top van de wip gezet en iedereen mocht nogmaals aantreden voor een tweede poging. Na nog eens 6’30 was het Kjell Vander Hulst die mocht juichen. Kjell is niet aan zijn proefstuk: hij was al koning in 2010 en 2015.
  • De Pekes hadden slechts 2’30 nodig om hun nieuwe koning te kunnen vieren: “Makkie” Stroobants die in 1979 al eens de piepjonge Jefkes-koning was.
  • Bij de Mekes waren alle ogen gericht op Lore Weygantt die koningin was geworden in 2015 en 2016 en die de allereerste keizerin ooit van de Mekes kon worden. Na circa 10′ en een gouden tip van keizer én koning der koningen Johan Deherdt lukte het: LEVE DE KEIZERIN!

Zie ook:

Antwoord op deze reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.