Nieuwe koningen 2015

Het is eens wat anders, op tocht gaan onder een stralende zon en met kurkdroge pijlen naar de hoofdvogel schieten. De oude koningen hebben de gewaden afgelegd – of althans toch hun “breuken” – en nieuwe kandidaten hebben recht op 1 jaar koningsschap na enkele minuten van verbeten strijd onder de staande wip.

Kjell Vander Hulst herhaalde zijn exploot van vijf jaar geleden en wordt opnieuw koning van de Jefkes. Bij de Pekes juichte Hendrik De Vlieger, in 2006 nog koning van de Jefkes. En bij de Mekes was het Lore Weygantt die geschiedenis schreef door de 2e koningin ooit te worden. Proficiat!

1 reactie

Antwoord op deze reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.