1969 Jefkes en Pekes zoeken de “koning der koningen”

Alle aanwezige Jefkes en Pekes die ooit de koningstitel behaalden schoten tegelijk naar de hoofdvogel. Bij de Jefkes herhaalde Marcel Morissens zijn exploot van enkele minuten eerder en de Jefkeskoning van 1969 werd ook “koning der koningen”.

Bij de Pekes was Frans “de Woit” Trappeniers dan weer de “koning der koningen”. ’s Avonds “Groot Jefkens en Pekesbal” in zaal Concordia met de plaatselijke “Radio en T.V.-vedette Danyel Dirk”. Het werd zijn allerlaatste optreden in Leefdaal want de 22-jarige Leefdaalse “opvolger van Will Tura” verongelukte amper 2 maanden later.

De krant heeft het verkeerdelijk over de "Sint-Hubertusgilde". Moet zijn de Sint-Jansgilde.
De krant via de plaatselijke correspondent Lode Theys heeft het verkeerdelijk over de “Sint-Hubertusgilde”. Moet zijn de Sint-Jansgilde.

Jefkesbal met Danyel Dirk 1969

Antwoord op deze reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.